Carwash

Wasbox
Zowel in Nederland als in België kunt u terecht om uw auto te wassen in één van onze wasboxen. Het wassen met hogedruk, actief schuim, een wax nabehandeling en het afspuiten met Osmosewater geeft een prima wasresultaat voor uw auto.

Roll-over
In Nederland bieden wij u ook de mogelijkheid van onze roll-over carwash. Bij het Protect Shine wasprogramma krijgt uw auto een voorwas aan de zijkanten, worden uw velgen (ook 17 inch!) en auto gereinigd met actief schuim en krijgt u auto een extra nabehandeling met de Protect Shine Polish. De Polish wordt ingewassen met Sensofil-borstels  Daarna wordt uw auto grondig gedroogd met een kantelbare droogmechanisme.

De maximale hoogte van de Roll-over carwash is 2,45 m. 

In onderstaand filmpje een overzicht van de 6 wasprogramma's:

Protect Shine Polish
De Protect Shine Polish hecht zich vast aan de autolak waardoor oneffenheden (door weersinvloeden) worden opgevuld. Hierdoor krijgt uw autolak weer die diamant glans zoals bij een nieuwe auto. Regelmatig gebruik van de Protect Shine Polish zorgt tevens voor een extra bescherming voor uw autolak. 

Spaarkaart
Bij aankoop van een wasbeurt voor de carwash, ontvangt u één stempel. Een volle spaarkaart (10 stempels) geeft u het recht op een gratis wasbeurt. U kunt kiezen tussen een Alpine Wax of een Basic programma. Voor het Protect Shine programma betaalt u een meerprijs van € 4,50. Vraag aan de kassa naar de spaarkaart.

TERUG
Protect Shine Xpress carwash bij Esso van Horne Budel