Esso Brandstoffen

 

Aan de pomp
Onderstaande producten zijn aan de pomp verkrijgbaar. Daarnaast verkopen wij ook Aspen Benzine, Firelux Petroleum en AdBlue in standaard verpakking vanuit onze shop. Zowel in Nederland als in België.
 

Esso Synergy Euro 95 E10 
Esso Euro 95 E10 is een benzinebrandstof. Volgens de geldende normen mag deze brandstof tot 10 % bio-ethanol bevatten. In de benaming staat E voor ethanol en 10 voor 10 % (maximum). Met bio-ethanol in benzine kan de uitstoot van CO2 van voertuigen worden verminderd. Check hier of u zonder problemen Euro 95 E10 kunt tanken. Is uw auto niet compatibel, dan adviseren wij u Esso Euro 98 ongelood te tanken.


Esso Synergy Euro 98 ongelood
Esso Euro 98 benzine heeft een octaan van 98 en is speciaal ontwikkeld om de beste prestaties uit uw motor te halen. Raadpleeg het brandstofadvies van uw autofabrikant.


Esso Synergy Diesel (auto, tractor en vrachtwagen)
Esso diesel is geschikt voor alle dieselmotoren volgens de laatste nieuwe technologieën en is speciaal ontwikkeld om uw brandstofefficiëntie te helpen verhogen. Klanten die bewust rijden, zoals transporteurs, halen prima prestaties met Esso Diesel.

Esso Diesel Blue (alleen in Nederland)
Esso Diesel Blue is een mix van 30% waterstof-behandelde plantaardige olie, geproduceerd uit afgewerkte olie voor bakken en braden (in het Engels afgekort als HVO). De andere 70% is traditionele diesel. Esso Diesel Blue is veel duurzamer dan gewone (Esso) Diesel.

Esso Diesel Blue heeft een CO2 reductie van 30% (Tank to Wheel) ten opzichte van normale diesel. Bijkomend voordeel is, dat het brandstofverbruik gunstiger is dan bij normale diesel.

LPG
Lpg staat voor Liquefied Petroleum Gas (ook wel liquid propane gas). In België en Nederland wordt hiermee autogas bedoeld.

Autogas is een mengsel van propaan en butaan.

Esso Gasolie Extra (alleen in België)
Esso landbouwdiesel is speciaal ontwikkeld voor landbouwvoertuigen die ook moeten presteren in zware omstandigheden. Esso landbouwdiesel overtreft de laatste normen van de nieuwste dieselmotoren. Deze laagzwavelige (10ppm!) diesel is rood gekleurd en bevat een accijnsvoordeel voor de landbouw.

Petroleum
Deze zuivere petroleum heeft een uitstekende rendement en is daarmee prima geschikt als kachelbrandstof.

AdBlue (alleen in Nederland)
AdBlue ® van BASF is een onderdeel van een toekomstbestendig concept voor de reductie van de uitstoot van uitlaatgassen. AdBlue ® van BASF voldoet aan alle EURO 5 en 6 doelstellingen.

TERUG
Tankstation Esso Van Horne Budel
Esso Diesel Blue
Esso Diesel Blue