Primagaz Propaan

Als officiële Primagaz verdeler leveren wij aan subdealers en aan eindverbruikers. Natuurlijk kunt u uw gasfles ook omruilen bij één van onze tankstations.

Dus of u nu Primagaz propaangas nodig heeft als wederverkoper, professionele gebruiker of als recreant. Wij leveren u betrouwbare gasflessen van Primagaz in verschillende inhoudsmaten.

Neem contact met ons op voor een passend advies op maat.

EasyBlue™ PLUS 6kg

Primagaz EasyBlue™ PLUS is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en wordt met een statiegeldsysteem geleverd (€ 25,-).

Door het gebruik van lichtgewicht staal is de fles net zo licht als kunststof flessen, maar met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de gasfles nog gemakkelijker om te dragen. 

10,5 kg / 33 kg gasfles

De grijze 10,5 kg en 33 kg fles van Primagaz zijn gemaakt van staal en worden met een statiegeldsysteem geleverd. (€ 20,-/€ 55,-) . Deze flessen zijn ook te gebruiken boven de 10 kW.

Deze grijze Primagaz gasflessen worden vaak ingezet voor buitenkeukens, gasbarbecues, caravans, heaters en boot. Maar ook voor professionele toepassingen zijn deze gasflessen zeer geschikt, zoals bijvoorbeeld voor dakdekkersbedrijven, campings en in de horeca.

TERUG
Primagaz gas