Knock Down

Knock-Down Liquid

Knock-Down Liquid is een zeer effectieve breed spectrum biocide actief tegen bacteriën, schimmels en gisten in dieselbrandstoffen. ​

Knock-Down Liquid werkt effectief in zeer lage doseringen, en is absoluut veilig in de geadviseerde dosering voor de motoren.

​Knock-Down Liquid beschikt over de in Nederland wettelijke verplichte goedkeuring van het C.T.G.B. onder nummer: 15145 N.

Het chemisch bestanddeel voor Knock-Down Liquid wordt wereldwijd ingezet voor de behandeling van micro-organismen in de brandstof, van leger, scheepvaart en zelfs de vliegtuigindustrie en natuurlijk voor vrachtwagens, kranen en opslagtanks.

Kortom, met het gebruik van Knock-Down Liquid behoren bovenstaande problemen tot het verleden.

​Knock-Down Liquid voor directe troubleshooting.

 

Voordelen door het gebruik van Knock-Down Liquid:

  • Bacterievrije diesel voorkomt het onnodig dichtslaan van de filters.
  • Bacterievrije diesel bespaart geld uit door geen tussentijdse vervangingen van filters.
  • Bacterievrije diesel voorkomt onnodig uitval en/of stilstand van de motor.
  • Knock-Down Liquid is onder andere verkrijgbaar in een handige liter verpakking voorzien van doseer cap.
  • Knock-Down Liquid is leverbaar in verpakkingen van 1 liter, 5 liter, 20 liter 200 liter en 1000 liter.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Knock-Down Liquid - Voor directe desinfectie van mircro-organisme in brandstof

Hoe kan een besmetting ontstaan?

Dit kan bijvoorbeeld via de aangezogen lucht tijdens het tanken of bunkeren, tijdens het tanken of bunkeren wordt lucht aangezogen, in lucht komt micro-organisme voor, via de aangezogen lucht kunnen er ook waterdeeltjes aangezogen worden, die door de diesel zal worden opgenomen.

In de hedendaagse diesel is uit milieu oogpunt aan de diesel een Bio-component toegevoegd, vocht en micro-organisme met een Bio-component vormen de ideale basis voor een verdere groei van het micro-organisme.

TERUG

Knock-Down Magneetunits

De Knock-Down Magnet bestaat uit een stalen huis, inwendig uitgerust met één of meer permanent werkende Strontium Ferriet magneten.

Deze Magneten blijven levenslang actief.

Het magnetische veld in de unit zorgt er voor dat het micro-organisme dat met de besmette diesel de unit passeert zodanig beschadigd raakt dat het zonder slijmafzetting de filters passeert en in de motor verbrand.

Een Knock-Down Manget kan eenvoudig geïnstalleerd worden op alle diesel aangedreven motoren zoals vrachtwagens, tractoren, generatoren, kranen, schepen, enz.

De Knock-Down Magnet dient geplaatst te worden direct voor de filter.

Magneetfilters werken permanent en hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen op meer dan 10.0000 plaatsingen in de Benelux.

Waarom zou u een Knock-Down Magnet plaatsen als u nog geen problemen heeft?
Voorkomen is beter dan genezen! Wacht u met uw computer ook tot u een virus binnen krijgt of installeert u vooraf een virus scanner om  te voorkomen dat u problemen krijgt?

De Knock-Down Magnet is uw permanente onderhouds vrije virus scanner voor uw diesel brandstof!

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Knock-Down Magnet - Permanente onderhouds vrije virsu scanneer voor uw diesel brandstof

RCI Universal Fuel Purifiers

De volledige lijn van gepatenteerde RCI Purifiers reinigt effectief 99,8% van het vrije water in de diesel brandstof, en maximaal 95,5% van de verontreinigingen die voor kunnen komen in de diesel. Zelfs in de hedendaagse “schone” diesel kunnen gemakkelijk verontreinigingen voorkomen tijdens het transport en de opslag. De gepatenteerde RCI Purifiers leveren uitstekende prestaties zijn betrouwbaar in het gebruik zonder het gebruik van extra verwisselbare of andere filterelementen Door het verwijderen van de verontreinigingen voor ze de normale filter hebben bereikt verlengd u de stand tijd van uw filters en bespaart u geld op de aanschaf van nieuwe/extra filters. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van brandstof zuivering leveren wij u een complete lijn van betrouwbare onder houd vrije permanent werkende brandstof systemen die inmiddels al in 47 landen met succes worden toegepast.

Hoe werkt de RCI Purifier?

  1. Het centrifuge systeem vertraagd het vrije water en andere veront-reinigingen zodat het gewicht behouden blijft en emulsie vorming voorkomen wordt.
  2. De brandstof vervolgd zijn weg door drie geperforeerde filterschotten.
  3. Daarna stroomt de brandstof door de gepatenteerde coalesorfilter onder in de unit zodat alleen de schone en watervrije brandstof naar de motor gevoerd wordt, het vuil/water zit opgesloten in het onderste compartiment en kan eenvoudig afgetapt worden.

De RCI Purifier is eenvoudig te installeren, en zorgt voor “een permanente reiniging van de dieselbrandstof ”. RCI Purifier biedt ook als optie aan een water sensor kit met een alarmering signaal wat aangeeft dat er afgetapt moet worden.

Verwijdert al het water uit het brandstofsysteem en voorkomt kostbare onverwachte storingen,ook het door condens gevormde water in de tank of opslag. Verwijdert alle vaste deeltjes van 5 micron en groter zoals roest , stof en vuil.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

RCI Universal Fuel Purifiers