Industrie

Mobil heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als de leverancier van geavanceerde smeermiddelen voor in de industrie. Of het nu gaat om metaalbewerkingsvloeistoffen, NSF foodgrade producten of andere industriële toepassingen, Mobil heeft Energie Efficiency hoog in het vaandel staan. 

Het Mobil productassortiment voldoet en overtreft veelal de strengste industriespecificaties en eisen van veel machinefabrikanten.

Neem contact met ons op voor een passend advies op maat of klik hiernaast voor de product selector van Mobil (u wordt doorgelinkt naar de website van Mobil).

Mobil SHC™ 600

Mobil SHC™ 600 Serie smeermiddelen voor lagers en tandwielen zijn ontwikkeld om uitzonderlijke resultaten op het gebied van bescherming van het materiaal, levensduur van de olie en probleemloze werking te verkrijgen, waardoor de productiviteit voor de klant verbeterd kan worden. Deze wetenschappelijk ontwikkelde oliën zijn ontwikkeld met gebruik van de laatste bedrijfseigen Mobil SCH technologie waarvoor patent is aangevraagd voor een uitstekende en gebalanceerde prestatie in veeleisende toepassingen bij hoge en lage temperaturen. Mobil SHC 600 producten hebben uitstekende lage temperatuureigenschappen en een verbeterde luchtafscheidende prestatie in de lagere viscositeitsklassen. Deze producten bieden weerstand tegen mechanische afschuiving, zelfs in zwaar belaste tandwielen en lagers, zodat er praktisch geen viscositeitsverlies optreedt.

Mobil SHC 600 Serie is goedgekeurd door de volgende fabrikanten:
Fives Cincinnati
SIEMENS AG Flender gear units
T 7300, Table A-c

SEW Eurodrive: 
SEW IG CLP HC
SEW SG CLP HC

TERUG
Logo Mobil SHC

Let op, u wordt doorgelinkt naar de website van Mobil.