Cross en Racerij

Bij elke vorm van racerij of cross zijn coureurs en technici heel bewust bezig om het beste uit hun motoren te halen. Hierbij hoort zeker ook de keuze van de juiste motorolie in combinatie met de juiste brandstof. Alleen zo kunt u optimaal presteren. 

Neem contact met ons op voor een passend advies op maat.

Ecomaxx MX Race 2

Ecomaxx MX Race 2 is een ultraschone kant-en-klare 2-takt racebenzine. De Ecomaxx MX Race 2 is 2 99% schoner dan een gewone benzine en een jaar lang houdbaar, zonder kwaliteitsverlies. De Ecomaxx MX Race 2 is een kant-en-klaar te gebruiken tweetakt benzine met een mengverhouding van 1:30.

Ecomaxx Bike Fuel 4

De Ecomaxx Bike Fuel 4 is een lang houdbare, ongelode benzine voor alle motorfietsen en quads die gewone benzine gebruiken. De De Ecomaxx Bike Fuel 4 is meer dan 1,5 jaar lang houdbaar zonder dat deze verouderd. De ideale overwinteringsbenzine dus. Bovendien verbetert Ecomaxx Bike Fuel 4 de prestaties en verbrandt extreem schoon.

Mobil 1

Mobil 1 is actief betrokken bij motorsport op alle niveaus, van amateurraces tot NASCAR en natuurlijk bij de Grand Prix Racing. 

Mobil 1-olie staat bekend om zijn vermogen om uitzonderlijke motorprestaties en bescherming te leveren, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Automonteurs, coureurs, teameigenaren en de belangrijkste autofabrikanten ter wereld getuigen allemaal van de geavanceerde technologie van Mobil 1-smeermiddelen.

Aspen R en Aspen+

De racebrandstoffen Aspen R en Aspen+ zijn twee speciale hoogoctaan brandstoffen met een toprendement. Deze brandstoffen zijn ontwikkeld voor alle soorten racesport waarbij maximale prestaties geëist worden. Het vermindert het risico van “pingelen” in, en de slijtage van de motor. Tevens geeft het schonere uitlaatgassen met minder rook en roet. Aspen alkylaatbenzine is lang houdbaar zonder kwaliteitsverlies en is 99% schoner dan gewone benzine.

TERUG
Exomaxx benzine