Oliehandel

Van Horne Brandstoffen en Smeermiddelen is een familiebedrijf welke al ruim 65 jaar actief is in de smeerolie branche.

In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste Esso brandstofleveranciers (mazoutleveranciers) en Mobil smeermiddelenleveranciers in regio's Zuid-Oost Brabant en Noord- en Midden Limburg in Nederland en Belgisch Limburg in België.

Machines moeten draaien. Of het nu gaat om vrachtwagens, graafmachines, tractoren of industriële machines; ze moeten het zware werk doen wanneer het nodig is en zijn cruciaal voor de bedrijfsvoering. Goede smering is daarvoor essentieel. Het zorgt voor minder slijtage, minder stilstand en een langere levensduur. En dat ziet u natuurlijk direct terug in uw resultaatrekening.

Van Horne Brandstoffen en Smeermiddelen biedt met Mobil meer dan 150 verschillende oliën. Daarmee heeft Mobil een smeermiddel voor vrijwel elke klus en elke machine, in welke sector die ook actief is. De smeermiddelen van Mobil zijn stuk voor stuk ontwikkeld om machines onder alle omstandigheden optimaal te laten presteren. Of het nu gaat om binnen- of buitenwerk, te water of op het land.

De juiste olie voor de juiste toepassing is van het grootste belang om het maximale uit de machines en motoren te halen, enerzijds in verbruik, maar zeker om slijtage tegen te gaan en de levensduur te vergroten.
 

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar uw specifieke branche in onderstaand overzicht.

Voor het juiste advies adviseren wij u contact met ons op te nemen: 0495-491318 (NL) of 011-44-5091 (BE) of via: Contact / Openingstijden