Productinformatie Mobil

Nieuwe Mobilcut Serie

De nieuwe Mobilcut serie – Metaalbewerkingsolie

Mobil introduceert een nieuwe lijn producten voor de metaalbewerking ter vervanging van de huidige serie Mobilcut producten. De reden van deze nieuwe metaalbewerkingsolie is ingegeven door nieuwe regelgeving in veiligheid en gezondheid over de verwijdering van formaldehyde-releasers. Verder met behoud en verbetering van de hoge prestaties gevraagd in de metaalbewerkingsindustrie. Enige product van de Mobilcut serie wat zijn formulatie behoudt is de Mobilcut 230. De nieuwe serie producten wordt de Mobilcut-New serie genoemd.

 

Mobilcut 100-New

Betere prestaties, verhoogde pH-stabiliteit en vrij van bactericiden op basis van formaldehyde releasers. Deze metaalbewerkingsolie vervangt de Mobilcut 100.

 

Mobilcut 140-New

Nu stabiel tot 70 ° dH water hardheid. Biedt verhoogde smering en is beter afwasbaar. Vrij van borium, amines en vrij van bactericiden op basis van formaldehyde releasers. Vervangt de Mobilcut 240 en daarnaast vervangt dit product ook de Mobilcut 140.

 

Mobilcut 210-New

Moderne technologie en lange levensduur emulsie, stabiel tot een hardheid van maximaal 60 ° dH. Verbeterd afwasbaar. Deze nieuwe formulatie is de vervanger van de Mobilcut 210.

 

Mobilcut 230

De Mobilcut 230 blijft hetzelfde. Formulatie wordt niet veranderd omdat dit product geen bactericiden bevat op basis van formaldehyde releasers. 

 

Mobilcut 250-New

Verbeterde pH en emulsiestabiliteit , universeel gebruik voor algemene bewerking met de nadruk op gele metalen en aluminium. Boor- en amine vrij. Huidvriendelijk. Deze metaalbewerkingsolie vervangt de Mobilcut 250

 

Mobilcut 260-New

Verbeterde technologie, duurzame emulsie met verbeterd schuimgedrag en beter afwasbaar. Vereist minder onderhoud dan de vorige technologie. Mobilcut 260-New is een melkachtige emulsie. Dit product vervangt de Mobilcut 260.

 

Mobilcut 320-New

Boorvrij, hogere smering in vergelijking met oude technologie. Uitstekende ontluchtingseigenschappen en laag schuimend vermogen. Dit product is de vervanger van de Mobilcut 320.

 

Toepassingen en materialen

De Mobilcut producten zijn in de metaalbewerking belangrijk in de gehele breedte. Sommige smeermiddelen zijn beter in zware omstandigheden, andere Mobilcut producten zijn geschikt voor een bepaald type materiaal. 

Hieronder vindt u tabellen waarin u wegwijs kunt worden in de nieuwe serie van metaalbewerkingsolie.

Mobilcut Cilindrisch- en vlakslijpen
Log Mobil