Tuin en Park

Van Horne Brandstoffen & Smeermiddelen is hoofddealer van ASPEN Benelux. Als groothandel beleveren wij subdealers en eindverbruikers. Aspen benzine draagt bij aan de gezondheid van uw werknemers en biedt een besparing op het onderhoud van uw machines en de uitstoot in het milieu.

Daarnaast leveren wij ook (biologisch afbreekbare) reinigers en smeermiddel, speciaal voor de groensector. Zowel in spuitbussen, klein verpakking als ook in 200 liter vaten.

Neem contact met ons op voor een passend advies op maat.

ASPEN 2T en 4T Benzine

Aspen 2
Aspen 2 is te gebruiken voor alle tweetaktmotoren die een mengverhouding van 1:50 voorschrijven. Omdat de 2-taktolie van Aspen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, kan Aspen 2 vaak ook gebruikt worden voor tweetaktmotoren die een andere mengverhouding voorschrijven. Aspen 2 is geschikt voor kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers, doorslijpers, grondboren, trilmachines, brommers en andere tweetaktmachines en voertuigen.

Aspen 4
Aspen 4 is te gebruiken in alle viertaktmotoren waarin Euro 95 ongelood gebruikt wordt. Aspen 4 is geschikt voor grasmaaiers, tuintractoren, boten, golfwagens, bladblazers, grondfrezen, aggregaten, pompen en andere viertaktmachines en voertuigen.

Hoe wordt Aspen alkylaatbenzine gemaakt?
Aspen alkylaatbenzine wordt gemaakt van een paar extreem zuivere gassen die bij het produceren van gewone benzine ontstaan. Door deze gassen te "alkyleren" (dit is een nabehandeling in de raffinaderij) ontstaat een extreem zuivere, groene benzine.

Wanneer moet ik ASPEN gebruiken?
Alkylaatbenzine is alleen verplicht voor medewerkers die in dienst zijn van een bedrijf. De werkgever is verplicht om zijn werknemers maximaal te beschermen. Maar ook als particulier is het verstandiger om Aspen te gebruiken in bijvoorbeeld de grasmaaier. 

Met Aspen wordt de uitstoot van een benzinemotor 99% schoner. Dit is beter voor uw gezondheid, uw motor en ons milieu. Daarnaast is Aspen ook eenvoudig in het gebruik. U hoeft niet meer naar de benzinepomp, niet meer zelf te mengen met olie en Aspen is jarenlang houdbaar, waardoor u altijd de beste benzine op voorraad heeft! Kant en klaar in een 5L jerrycan met vulhulp.

TERUG
5 liter Aspen 2 takt